Page 56 - EnterDC ONLINE
P. 56

GASTRO: RECEPT MĚSÍCE

GASTRO  CO VAŘIT A PÉCT
           V BŘEZNU?

        Březen je měsíc, kdy se v našem JARNÍ SALÁT S MAKRELOU A HRUBO-
        jídelníčku potkávají typicky zimní ZRNNOU HOŘČICÍ
        suroviny s čerstvými jarními.              Na 4 porce budete potřebovat: 1 červenou
                                                   cibuli, 2 stonky jarní cibulky, 250 g směsi salá-
        Na přechod zimy do jara jsme připravili tových listů, 1 svazek ředkviček, 100 g cherry
        menu, ve kterém využijete jak čerstvé rajčátek, 1 uzenou makrelu
        jarní suroviny (ředkvičky, bylinky, jarní
        cibulku a kuřátka), tak uskladněné Na zálivku: 2 lžíce oleje, 4 lžíce citronové
        zimní (česnek, cibuli, brambory, citrusy šťávy, 2 lžíce hrubozrnné hořčice, 50 ml bílého
        a oříšky). Vyzkoušíte ho s námi?           jogurtu, sůl, pepř

56
   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61