Page 56 - EnterDC ONLINE
P. 56
GASTRO: RECEPT MĚSÍCE
GASTRO CO VAŘIT A PÉCT
V BŘEZNU?
Březen je měsíc, kdy se v našem JARNÍ SALÁT S MAKRELOU A HRUBO-
jídelníčku potkávají typicky zimní ZRNNOU HOŘČICÍ
suroviny s čerstvými jarními. Na 4 porce budete potřebovat: 1 červenou
cibuli, 2 stonky jarní cibulky, 250 g směsi salá-
Na přechod zimy do jara jsme připravili tových listů, 1 svazek ředkviček, 100 g cherry
menu, ve kterém využijete jak čerstvé rajčátek, 1 uzenou makrelu
jarní suroviny (ředkvičky, bylinky, jarní
cibulku a kuřátka), tak uskladněné Na zálivku: 2 lžíce oleje, 4 lžíce citronové
zimní (česnek, cibuli, brambory, citrusy šťávy, 2 lžíce hrubozrnné hořčice, 50 ml bílého
a oříšky). Vyzkoušíte ho s námi? jogurtu, sůl, pepř
56