Page 55 - EnterDC ONLINE
P. 55

GASTRO: DANINO TAK TROCHU JINÉ PEKAŘST VÍ                                                     GASTRO
cepty, ladím nové a lákavé varianty speciálních
chlebů. A co je hlavní – můj kváskový chléb
opravdu dlouho vydrží, pokud zvolíte správný
postup uchování: ideálně je zabalit ho do
lněné utěrky, žádný igelit. Přesně tak to dělaly
naše prababičky v dobách, kdy se peklo jednou
za týden ve velkém a chleba prostě do té doby
chutný vydržet musel.“

                                               V pekárničce najdete na prodej i umleté mouky
                                               a je možné zde získat i žitný kvásek. Majitelka
                                               dříve v  Děčíně pořádala pekařské workshopy
                                               na pečení kváskového chleba a je o ně zájem,
                                               takže uvažuje o jejich pokračování – zájemci se
                                               neustále ozývají. Protože dobrý chleba – no,
                                               to je prostě základ. A víte co? Prostě se tam
                                               zastavte a ochutnejte. Už jen ta vůně čerstvého
                                               pečiva vás přivábí a zanedlouho se k ní připojí
                                               i vůně čerstvě umleté kávy...

Chleby a pečivo zde pečou i na objednávku,
a pokud nestihnete využít zatím zkrácenou
otevírací dobu, lze si je nechat zaslat na jedno
z odběrných míst k vyzvednutí. Vše k vaší spo-
kojenosti dle domluvy.

Kontakt: Danino pekařství, Litoměřická
67/20, Děčín - Staré Město. Tel.: 721 037 734.

                                                                                                55
   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60