Page 49 - EnterDC ONLINE
P. 49

1.5.                  menu  Kuř. vývar, španělský ptáček s rýží (99,-Kč samostatně),
pondělí
                            kompot                                                    109,-

                      1 Restovaná vepřová játra s bramborem a domácí tatarkou 89,-

                      2 Špíz z kuřecího masa, žampiony a červených paprik s bramborem

                            a zelným salátem                                          99,-

                      3 Fit tip : Vepřová panenka na bylinkách s celozrnou rýží

                            a mrkvovým salátem                                        119,-

2.5.                  menu  Kuřecí vývar, koprová omáčka s hovězím masem a houskový
úterý
                            knedlík (99,-Kč) domácí perník                            109,-

                      1     Obalovaný květák s bramborem a domácí tatarkou            89,-

                      2     XXL-Pečené kuře s domácími nudlemi a nádivkou             109,-

                      3 Fit tip : Filet z norského lososa na zelenině                 139,-

3.5.                  menu  Kuřecí vývar, smažený sýr s bramborem a domácí tatarkou

středa čtvrtek pátek        (95,-Kč), okurkový salát                                  109,-

                      1     Vepřové maso na kmínu s mačkaným bramborem                89,-

                      2 Kuřecí křidýlka na medu s pečivem                             99,-

                      3 Fit tip : Těstovinový salát s krůtím masem                    119,-

4.5.                  menu  Kuřecí vývar, pečené kuřecí stehno s bramborovou kaší

                            (95,-Kč), rajský salát                                    109,-

                      1 Špagety carbonara                                             99,-

                      2 Pečené kachní stehno s br. knedlíkem a červeným zelím 139,-

                      3     Fit tip : Mahi-mahi na smetanovém rizotu s žampiony       129,-

5.5.                  menu  Kuřecí vývar, smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší

                            (95,-Kč), okurkový salát                                  109,-

                      1 Vepřová pečeně špikovaná česnekem

                            s houskovým knedlíkem a zelím                             95,-

                      2 Hovězí znojemská pečeně s h. knedlíkem(rýží)                  99,-

                      3 Fit tip : Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou                 119,-

8.5.                  menu  Kuř. vývar, boloňské špagety sypané sýrem (95,-Kč),

pon-                        kompot                                                    109,-

                      1 Kuř. cordon bleu s opečeným bramborem a zelným salátem 99,-

další jídla z polední menu najdete u nás na jidelním lístku a na www.fabrikadecin.cz
   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54