Page 51 - EnterDC ONLINE
P. 51

16.5.          menu  Kuřecí vývar, francouzské brambory (89,-Kč),
                     jablečný koláč s drobením
úterý          1     Segedínský guláš se smetanou, houskový knedlík              99,-
               2     XXL: Hovězí wellington z mletého masa s opečeným bra.       89,-
               3     Fit tip : Hovězí plátky s cibulí a rýží                     119,-
                                                                                 109,-

17.5.          menu  Kuřecí vývar, Hovězí maso v rajské omáčce
                     s těstovinami (99,-Kč), kompot
středa         1     Halušky s uzeným masem a zelím                              109,-
               2     Pečené kuřecí stehno plněné parmazánem s mačkaným br.       89,-
               3     Fit tip : Norský losos se žampiony a rýží                    99,-
                                                                                 139,-

18.5.          menu  Kuřecí vývar, obalované žampiony s bramborem a dom.
                     tatarkou (89,-Kč), okurkový salát
čtvrtek        1     Kotletky po štěpánsku s rýží                                109,-
               2     Pečené kachní stehno s bramborovým knedlíkem                 95,-
                     a červeným zelím
               3     Fit tip : Kuřecí prsíčko s fazolkami a bylinkovou br. kaší  139,-
                                                                                 109,-

19.5.          menu  Kuřecí vývar, smažený kuřecí řízek
                     s bramborovou kaší (95,-Kč), okurkový salát
pátek          1     Znojemská hovězí pečeně s rýží(houskový knedlík)            109,-
               2     Králičí stehno na česneku s bramborvým knedlíkem            99,-
               3     Fit tip : Krůtí nudličky s rýží a zeleninou                 129,-
                                                                                 119,-

22.5.          menu  Kuř. vývar, vepřový guláš s těstovinami (95,-Kč), kompot 99,-
               1
pondělí úterý  2     Kuřecí soté s rýží                                          99,-
               3
                     Žebrácký kotlet s bramborem a zelným salátem                99,-

                     Fit tip : Kuřecí prsíčko se špagetami aglio olio peperoncino 129,-

23.5.          menu  Kuřecí vývar, vepřová kýta na smetaně
                     s houskovým knedlíkem (95,-Kč), Kompot
               1     Sýrová jehla s bramborem a zelným salátem                   109,-
               2     Hovězí přírodní pečeně s hráškovou rýží                      99,-
               3     Fit tip : Mahi-mahi na indickém rizotu                       99,-
                                                                                  119,-

24.5.          menu  Kuřecí vývar, Sekaná roláda s baby špenátem a bylinkovou

další jídla z polední menu najdete u nás na jidelním lístku a na www.fabrikadecin.cz
   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56