Page 52 - EnterDC ONLINE
P. 52

GASTRO: RESTAURACE - KAVÁRNY - BARY

        24.5.                       bramborovou kaší (89,-Kč), okurkový salát                    99,-
                                    Zeleninové lečo s klobáskou a bramborem                      95,-
        středa čtvrtek pátek  1     XXL: Alsaské zelí (Uzené maso, krkovice, klobása, zelí)
                              2     s chlupatým knedlíkem                                       109,-
                                    Fit tip :Exotická kuřecí prsa se salátem                    109,-
                              3

        25.5.                 menu  Kuřecí vývar, Vepřové maso na hnědých hříbkách

                              1     s rýží (99,-Kč), mrkvový salát                              109,-
                              2
                              3     Čočka na kyselo s grilovanou klobásou a sázeným vejcem 89,-

                                    Pečené kachní stehno s br. knedlíkem a červeným zelím 139,-

                                    Fit tip : Thajské nudle s tofu, pap. a slunečnicovými semínky 119,-

        26.5.                 menu  Kuřecí vývar, smažený vepřový řízek s bramborovým salátem

                              1     (95,-Kč), okurkový salát                                    109,-
                              2
                                    Grilovaná uzená plec s bramborovou kaší                     89,-
                              3
                                    Makarony s kuřecím masem a hnědými hříbky

GASTRO                              ve smetanové omáčce                                         119,-

                                    Fit tip : Treska s bylinkovou br. kaší a rajčaty            129,-

        29.5.                 menu  Kuř. vývar, kuře na paprice s těstovinami (95,-Kč),
                                    kompot
        pondělí úterý         1     Mexické fazole s pečivem                                    109,-
                              2     Srnčí guláš s houskovým knedlíkem                            89,-
                              3     Fit tip :Kuřecí prsíčko se zeleninovým kus-kusem            119,-
                                                                                                119,-

        30.5.                 menu  Kuřecí vývar, vepřové maso v kapustě
                                    s bramborem /89,-Kč), máslový mufin
                              1     Vepřové nudličky s pórkem a dušenou rýží                     99,-
                              2     Svíčková na smetaně s karlovarským kn. a brusinkami          95,-
                              3     Fit tip: Filet z tilápie na přepuštěném másle s bylinkovou  129,-
                                    bramborovou kaší
                                                                                                109,-

        31.5.                 menu  Kuřecí vývar, čevabčiči s bramborem,

        středa                      hořčicí a cibulkou (89,-Kč), okurkový salát                 99,-

                              1     Filipínské kebaby z bůčku s mačkaným bramborem              99,-

                              2 Živáňská pečeně                                                 99,-

                              3 Fit tip : Krémové rizoto s krůtím masem                         129,-

        další jídla z polední menu najdete u nás na jidelním lístku a na www.fabrikadecin.cz

52
   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57